Overzicht
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Sticker - groene sticker duitsland
Groene Sticker Duitsland
Anwb - auto - milieusticker voor stadscentra duitsland
http://www.anwb.nl/auto/nieuws-en-tips/archief,/2008/mei/Milieusticker-voor-stadscentra-Duitsland.html
Gerelateerd
 • Sticker vroegere voordeur wijst ouderen de weg
  Bij woonzorgcentrum Weidevogelhof in Pijnacker hebben ze iets bedacht om vergeetachtige ouderen de weg ..., lees meer op Kanaal Bizar
 • Autokeuring verplicht sticker: 'Maximaal 240 km per uur'
  Heel wat eigenaars van snelle wagens die winterbanden hebben, krijgen ­tegenwoordig van de autokeuring te horen dat hun wagen een ?gebrek? vertoont. Er moe...
 • Deze sticker op je arm voorziet wearables van energie
  Het grootste probleem waar ontwikkelaars van wearables tegenaan lopen is de batterijduur. Onderzoekers presenteren daarom deze sticker, die jouw lichaam gebruikt om elektriciteit op te wekken.
 • Boete voor vuilzak zonder sticker als zwerfvuil
  De prijsstijging van de huisvuilzakken in Waasmunster (van 1,10 naar 1,75 euro), ingevoerd vanaf 1 januari, zorgt voor verwarring bij de bewoners. In de ee...
 • Duizenden lantaarnpalen SD krijgen unieke QR-code
  RENESSE - Achtduizend lantaarnpalen op Schouwen-Duiveland krijgen een nieuwe sticker. Dat is nodig omdat de oude stickers zijn versleten. Met de nieuwe sticker kunnen voorbijgangers makkelijker en sneller schade aan een paal melden.
 • Deur op slot en sticker op raam bij café Daltons in Tilburg
  De gemeente Tilburg had het al aangekondigd, maar sinds maandag is het een feit: café Daltons aan de Thomas van Aquinostraat blijft een jaar dicht.
 • Gemeente Kampen overtreedt kieswet met verspreiding kandid..
  KAMPEN - De gemeente Kampen overtreedt de kieswet door de kandidatenlijsten voor de Provincale Staten- en Waterschapsverkiezingen niet huis aan huis te bezorgen. Kampen koos ervoor om de lijsten in een huis-aan-huis blad en op de gemeentelijke website te publiceren. 'Onwenselijk', aldus de Kiesraad. Het overtreden van de Kieswet heeft geen juridische consequenties.
 • Sticker 'Hilde Claes Ultra's'
  Sticker ?Hilde Claes Ultra?s? - De Standaard
 • Abellio start in Schotland met gratis treinkaartjes
  Op het station van het Schotse Stirling gaf Abellio vanochtend het startsein voor de nieuwe ScotRail-concessie. Om de start te vieren geeft de NS-dochter gratis treinkaartjes weg met een totale waarde van 1 miljoen pond. De gratis treinkaartjes zijn beschikbaar via freescotrailtickets.com.